pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

2011 adalah tahun yang digeruni Yahudi. Tapi anda buat apa masa ini?

Assalamualaikum.


Jika anda pernah menonton The Arrival, di sini saya membawakan kepada anda sebuah video yang lebih praktikal, padat dengan perkiraan, mudah difahami, dan yang terpaling penting, uslub penceritaan yang disampaikan oleh penceramah ini.


Meremang bulu tengkuk saya ketika mendengar pendedahan yang diberikan. Malah, kesimpulan kecil sebelum rakaman ini berakhir juga membuatkan air mata saya bergenang.


Inilah masanya untuk kita kembali menjadi hamba Allah yang sejati. Tinggalkanlah maksiat-maksiat yang melalaikan dan menggelapkan hati.


Seperti yang saya pernah sebutkan, kita tahu bahawa inilah zamannya bahawa melaksanakan sunnah mendapat pahala 100 syahid, tetapi sekadar tahu tanpa bertindak mengakibatkan kita tidak akan menuju kepada perubahan yang lebih baik.


2011 adalah tahun yang digeruni Yahudi. Maka perhatikanlah sekiranya kita termasuk dalam kalangan yang  menggerunkan mereka.


Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk