pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

semak keputusan IPTA permohonan UPU lepasan STPM 2011/2012

Assalamualaikum.

Bermula hari ini 15 Julai 2011, lepasan STPM dan yang setaraf dengannya sudah boleh melakukan semakan untuk mengetahui keputusan permohonan IPTA melalui permohonan UPU yang dibuat tempoh hari.


Untuk melakukan semakan ini anda boleh terus ke laman web UPU di alamat ini, http://upu.mohe.gov.my/ (Laman UPU).


Semakan boleh dibuat bermula jam 12 tengah hari tadi.


Kepada yang berjaya diucapkan tahniah. Rancanglah perjalanan pendidikan anda sebaik-baiknya. Jadilah mahasiswa yang tahu akan tanggungjawab dan kepentingan sendiri terhadap agama, masyarakat dan negara.semak keputusan IPTA permohonan UPU lepasan STPM 2011/2012
Pemuda hari ini adalah tonggak masa depan kepimpinan negara. Maka demikian tanamlah minat dan semangat untuk menjadi mahasiswa yang sebaik-baiknya.


Jangan jadikan hiburan sebagai sesuatu yang banyak mempengaruhi hidup kita. Hiburan boleh diambil, tetapi hendaklah dengan jalan yang terkawal. Semoga kita dapat menjadi insan yang lebih baik setiap hari, insyaAllah.


Sekian saja.


Untuk melakukan semakan ini anda boleh terus ke laman web UPU di alamat ini, http://upu.mohe.gov.my/ (Laman UPU).


Semakan boleh dibuat bermula jam 12 tengah hari tadi.Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk