pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

(update)keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura online 23 julai 2011

Assalamualaikum.
Untuk keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura online 23 julai 2011 akan diupdate semula selepas perlawanan bermula pada malam ini.


Bagaimanapun kalau nak tonton video perlawanan live streaming untuk dapatkan keputusan semasa yang terbaru, anda boleh klik kat link ni, tonton live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (23 julai 2011)
Seperti dalam artikel tersebut, ada pertanyaan terntang kesebelasan utama kebangsaan. Maka berikut adalah kesebelasan utama kedua-dua pihak.

Senarai pemain malaysia:
Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat, Sharbinee Allawee dan Mohd Nasril Nordin.
Forward/Penyerang: Safee Sali, Abdul Hadi Yahya, Ashaari Shamsudin, Fakri Saarani dan Izzaq Faris Ramlan.
Midfield/Tengah: Safiq Rahim(kapten), Shakir Shaari, Amar Rohidan, Ismail Faruqi, Amirul Hadi, S.Kunanlan, Baddrol Bakhtiar dan K.Gurusamy.
Defend/Pertahanan: Aidil Zafuan Radzak, Mohd Muslim Ahmad, Asraruddin Putra Omar, Mahali Jazuli, Azmi Muslim, Rizal Fahmi dan Helmi Remeli.
Macam mana mantap tak susunan ni? Ramai yang kata Malaysia ada peluang cerah. Bagaimanapun untuk keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura online 23 julai 2011 akan diupdate semula selepas perlawanan bermula pada malam ini.
Kalau nak tonton video perlawanan live streaming untuk dapatkan keputusan semasa yang terbaru, anda boleh ke link ni, tonton live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (23 julai 2011)
Senarai pemain singapura.
Penjaga Gol : Lionel Lewis (Home United), Izwan Mahbud (Courts Young Lions), Ridhuan Barudin (Tanjong Pagar United)
Penyerang : Andrew Tan (Balestier Khalsa), Khairul Nizam (Courts Young Lions), Qiu Li (Home United), Erwan Gunawan (SAFFC), Fazrul Nawaz (SAFFC),Aleksandar Duric (Tampines Rovers)
Midfielders/Tengah : Hariss Harun (Courts Young Lions), Ruzaini Zainal (Courts Young Lions), Shahdan Sulaiman (Courts Young Lions), Isa Halim (Home United), Shi Jiayi (Home United), Shahril Ishak (Medan Chiefs), Mustafic Fahrudin (Tampines Rovers), Shukor Zailan (Tampines Rovers).
Defend/Pertahanan:  Afiq Yunos (Courts Young Lions), Safuwan Baharudin (Courts Young Lions), Hamqaamal Shah (Gombak United), Ismail Yunos (Gombak United), Juma’at Jantan (Home United), Daniel Bennett (SAFFC),Shaiful Esah (SAFFC), Delwinder Singh (Tanjong Pagar United).

Untuk keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura online 23 julai 2011 akan diupdate semula selepas perlawanan bermula pada malam ini.
Sama-sama kita nantikan.

Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk