pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

Peringatan kepada orang Islam

Assalamualaikum.

Berilah berita gembira kepada hamba-hamba Allah yang bermaksiat bahawa Allah sentiasa ada masa untuk memaafkan mereka sekiranya mereka mencari keampunanNya.


Jangan lengah daripada mendapatkan keampunan Allah dari maksiat yang anda lakukan. Bahkan berlengah-lengah dengannya menyebabkan anda terus terperosok di dalam kekejian.


Berilah peringatan kepada hamba-hamba Allah yang taat bahawa segala amalan baik mereka hanya dipandang jika hanya Allah yang menjadi tujuan.


Jangan bangga dengan kebaikan yang anda lakukan. Bahkan berasa bangga dan puas dengan amalan walaupun apa alasannya adalah bukan dari sifat yang terpuji.Marilah kita mencari Allah tatkala manusia seluruhnya alpa dalam kelelahan mengejar nafsu.


Sesungguhnya Allah menyeru kita dengan panggilanNya yang penuh penyayang. Dan dia membantu kita dengan rahmatNya yang tidak pernah terbatas.


Jom tngkatkan iman!


Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk