pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

bila anak berblog, mak dan ayah macam mana?

Assalamualaikum.


Semenjak saya mula berblog, saya sudah duduk jauh dari keluarga. Saya di Mesir, keluarga pula di Kedah. Jadi tak ada apa sangat yang berbeza pada saya.


Berblog atau tidak sama sahaja.


Cumanya bila berblog ni sama sahaja sesiapa pun. Tanggungjawab sebagai seorang manusia dan ahli kepada masyarakat yang dia berada hendaklah disempurnakan.


Pesana penaja: Sudahkah anda membaca 15 tip blogging terbaik untuk dimanfaatkan yang saya sudah kongsikan dua hari lepas?Kalau belum, ada baiknya anda singgah untuk baca dulu artikel tersebut kerana di situ saya telah menghimpunkan 15 artikel daripada semua tip blogging yang telah saya hasilkan di blog ini.Baca tau jangan tak baca, InsyaAllah dapat membantu sesiapa yang mempunyai niat untuk berjaya berblog dengan baik. Apa lagi, klik sini, 15 tip blogging terbaik untuk dimanfaatkan.


Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk