pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

Keputusan Juara Maharaja Lawak dan Download Video Maharaja Lawak Episod Akhir (Final)

Assalamualaikum.


Anda tertanya-tanya siapa  juara Maharaja Lawak dan mencari video maharaja lawak episod akhir(final) untuk di download?


Mungkin apa yang anda cari boleh didapatkan di sini. Nak tau keputusan siapa juara kan?


Mari kita tengok keputusannya siapa yang mendapat juara maharaja lawak.


Sebenarnya saya pun tertanya-tanya jugak siapalah yang akan jadi  juara Maharaja Lawak kali ni kan? Mesti juara maharaja lawak episod akhir(final) ni seorang (sekumpulan) pelawak yang cukup mahir berlawak sehingga mendapat undian yang terbanyak, dan mampu menambat hati juri agar memilih mereka.
Saya secara jujurnya memang kadang-kadang tertengok jugak cerita  Maharaja Lawak ni. Kawan serumah selalu download dari episod pertama sampai ke video Maharaja Lawak Episod Akhir (Final). Semua dia download maharaja lawak tu.


Kemudian pasang sound pula kuat-kuat. Maka bila ada babak yang memang lawak saya akan terdengar lah. Bila sekali ambil keputusan untuk tengok terus tersangkut kat situ.


Padahal  video Maharaja Lawak yang dia  download ni dari episod satu sampai episod akhir saya pun tak tahu nak ambil faedahnya dari mana? (tapi saya tengok dua tiga episod saja).


Anda yang selalu tengok apa faedah tonton dan download Maharaja Lawak dari episod awal hingga ke Episod Akhir (Final) ni?


Mesti ramai yang kata boleh release tension kan?


Sebenarnya kalau ada yang sanggup dengar nasihat saya ni, banyak lagi rancangan yang betul-betul boleh buat anda release tension. Saya tak bohonglah. Percayalah cakap saya.


Saya bukannya apa. Kalau kita asyik menyokong rancangan-rancangan macam  video Maharaja Lawak ni, lama-lama pihak berkenaan asyik nak sogokkan kita dengan benda-benda yang lebih kurang macam video Maharaja Lawak ni jugaklah. Semua rancangan lawak dan rancangan yang tak membangun minda.


Akhirnya apa keputusan yang anda dapat?


Yang untung syarikat astro dan Juara Maharaja Lawak. Bukan sikit yang Juara Maharaja lawak dapat. Ratus ribu tu kalau kalau jadi juara.


Memang anda tak mengundi mereka. Tapi anda menonton dengan asyik. Tanpa sebarang kritikan pun kan? Sambil lawan teka siapa la Juara Maharaja Lawak kali ni kan?


Kalau yang siap download video Mahara Lawak ni lagi-lagi la.


Suatu hari ulama sufi terjumpa seorang lelaki yang ketawa terbahak-bahak. Lalu ulama tersebut bertanya, "adakah kamu sudah melintasi titian sirat?"


"Belum", jawab lelaki itu.


"Adakah kamu sudah meilhat syurga dan neraka?"


" Belum juga," jawabnya lagi.


"Jadi kenapa kamu boleh ketawa?" Tanya Sang Imam lagi. Akhirnya lelaki tersebut diam dan mengambil keputusan untuk insaf.


Jadi kawan-kawan yang asyik dan seronok sangat bercakap pasal video maharaja lawak ni, saya nak tanya anda, kenapa kamu boleh ketawa?


Maka apa keputusan anda?p/s: kemungkinan yang saya katakan di awal artikel tadi tak berlaku. Anda tak berjumpa keputusan siapa  juara Maharaja Lawak di sini dan video maharaja lawak episod akhir untuk di download  juga tak ada. carlah tempat lain kali anda nak download maharaja lawak akhir(final) ni.


(eh, dah dapat keputusan siapa juara maharaja lawak? kawan-kawan serumah saya ramai sokong jozan juara. Mereka kata jozan sepatutnya jadi juara Maharaja Lawak ni.)
tag: download maharaja lawak akhir, keputusan video Final Maharaja Lawak..!!, live streaming final maharaja lawak, live streaming astro warna final maharaja lawak , download final maharaja lawak , video jambu final maharaja lawak , video sepah final maharaja lawak ,  gambar final maharaja lawak, download maharaja lawak akhir, you tube final maharaja lawak , siapakah yang juara maharaja lawak,  download final maharaja lawak, final maharaja lawak nabil, download keputusan final maharaja lawak jozan, final maharaja lawak jambu , final maharaja lawak sepah, download maharaja lawak final, keputusan juara maharaja lawak, download maharaja lawak akhir, maharaja lawak final download, 

Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk