pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

rahsia trafik blog beribu sehari terbongkar siri 2

Assalamualaikum.
Semalam saya dah tuliskan artikel rahsia tarfik blog beribu sehari siri 1 di blog ini, jadi sambungannya untuk siri dua adalah kesinambungan daripada perkongsian di siri satu tersebut.
Jika anda belum membacanya sila baca artikel tu dulu kat sini, rahsia trafik blog beribu sehari terbongkar siri 1.Perlu untuk anda fahami bahawa penggunaan internet diakses di Malaysia sahaja sebagai contoh, bukan setakat puluhan ribu sehari, bahkan berjuta sebenarnya. Dan daripada berjuta inilah sebahagian besarnya mencari maklumat-maklumat terkini dan terbaru di dunia maya ini.

Daripada berjuta ni, kalau dapat satu peratus sahaja menuju ke blog anda, itu  sudah cukup untuk menjadikan trafik anda mencapai angka beribu dalam masa sehari.


Cuma masalahnya bagaimana untuk menjadikan link blog anda mendapat tempat pertama di halaman enjin carian kan?


Maka itulah yang akan kita bincangkan di dalam 'rahsia trafik blog beribu sehari terbongkar siri 3' nanti.


Semoga berjumpa lagi. Jika anda kali pertama di sini, cuba baca ni, tips seo. tip blogging terbaik untuk blogger blogspot.

Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk