pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

laporan berita terkini bersih 2.0 Kuala Lumpur 9 Julai (july) 2011

Laporan berita terkini bersih 2.0 terutamanya sekitar Kuala Lumpur pada 9 Julai (july) 2011 iaitu hari ini dapat sama-sama disaksikan pada kali ini. Sesiapa yang berminat sila terus ke laman-laman berita yang melaporkan berita-berita terkini berkenaan seperti Malaysiakini dan lain-lain.


Pada saya masing-masing daripada pihak yang terlibat sama ada penyokong ataupun penentang bersih akan menanti dengan penuh debaran untuk mengetahui keputusannya. Bahkan berita dan laporan berkenaan bersih 2.0 kali ini telah diikuti dengan khusyuk oleh orang ramai sejak beberapa minggu seblum hari in lagi.


iklan: jom baca perkara yang perlu dilakukan apabila terlanjur


Rasanya memang banyak tangkapan akan dibuat hari ini walaupun KDYMM Agung sudah menasihatkan pihak-pihak berkenaan supaya menangani perhimpunan rakyat ini dengan sebaik-baiknya. Kadang-kadang bila baca berita pun orang ramai jadi makin pening dan keliru.


Ketua negara bagi cadangan untuk buat di stadium. PM pun kata buat di stadium. Tiba-tiba polis muncul dan mengambil tindakan untuk menangkap sesiapa yang didapati terlibat dengan perhimpunan bersih 2.0 ini.
Setakat laporan dan berita ini ditulis dianggarkan sudah puluhan rakyat Malaysia yang didapati terlibat dengan bersih 9 Julai telah ditahan. Dan angka ini didapati terus meningkat.


Bagaimanapun kuasa tetap di tangan Allah, cuma Dia menjadikan sesuatu perkara itu bersebab. Dan usaha kitalah antara penyebab tersebut.


Adakah anda akan berdiam diri selepas mendengar dan membaca laporan-laporan dan berita terkini mengenai bersih 2.0 yang bertempat di Kuala Lumpur hari ini, 9 Julai 2011 ini?


Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk