pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

tonton live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (28 julai 2011)

Assalamualaikum.Kepada sesiapa yang ingin menonton live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (28 julai 2011), kita akan usahakan agar video perlawanan tersebut dapat ditayangkan di sini.


Tayangan video secara live juga akan disiarkan oleh siaran RTM pada malam ini. Jadi sesiapa yang tak berkesempatan untuk menonton secara live di televisyen bolehlah cari mana-mana video live streaming.


Blog ini akan cuba menyediakan live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (28 julai 2011) untuk kita menontonnya bersama-sama.Free desktop streaming application by Ustream
Sekiranya link diatas mempunyai masalah, anda cuba tiga link live streaming di bawah ini pula -

Link 1

Link 2


Link 3Terbaca di FB kelab bola sepak tadi.


Aidil tahu cara sekat Duric
PETALING JAYA - Kuda tua Singapura, Aleksandar Duric, yang meledak dua gol ketika pasukan itu menang 5-3 ke atas Malaysia, Sabtu lalu bukan asing buat pertahanan kental negara, Aidil Zafuan Abdul Razak.


Sama-sama kita nantikan keputusannya.


Semua peminat dan penyokong pasukan tanah air akan memberikan sokongan penuh. Dikatakan hampir 90 ribu orang yang tempah tiket di stadium. Tu tak termasuk yang tonton secara live di rumah ataupun secara livestreaming secara online di internet. Harimau Malaya perlu menggunakan 90 minit perlawanan Malaysia vs Singapura 28 Julai ini dengan sebaik-baiknya.


Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk