pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

(update)keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura 28 Julai online

Assalamualaikum.
Setakat sekarang, (update)keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura 28 Julai online belum ada kerana perlawanan belum bermula.
Sebelum tu jom baca ulasan ni dulu.


Kosmo-
MENCARI dua gol dalam pertemuan dengan Singapura di Stadium Nasional, Bukit Jalil malam ini sebenarnya bukan satu misi yang sukar buat skuad bola sepak negara.

Tewas 3-5 pada aksi pertama pusingan kedua Kelayakan Piala Dunia 2014 minggu lepas tidak seharusnya menjadi alasan buat Malaysia menyerah kalah sebelum berjuang.


(update)keputusan penuh terkini nak tengok siaran langsung perlawanan sila ke sini, tonton live streaming perlawanan Malaysia vs Singapura online (28 julai 2011)


Sebaliknya, tiga gol yang dihasilkan di tempat lawan itu seharusnya dianggap sebagai kelebihan dan dijadikan azimat kepada anak-anak buah Datuk K. Rajagobal untuk meruntuhkan keegoan Singapura.(update)keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura 28 Julai online
Namun, dengan syarat - misi mencari dua gol perlu dilunaskan dan gawang mereka tidak dibolosi.Biarpun Singapura gah dengan ‘tenaga import’ mereka, namun mereka terlupa bahawa skuad negara juga memiliki senjata sulit yang lebih ampuh pada malam ini, iaitu sokongan jitu dan laungan padu lebih 90,000 peminat setia Harimau Malaya yang akan membanjiri Stadium Nasional.Dengan sokongan padu penyokong negara, berbekalkan keyakinan yang tinggi terhadap kemampuan pemain negara serta mengharapkan tuah ‘jersi biru’ kembali menjadi di Stadium Nasional malam ini, kemenangan ke atas Singapura dengan kelebihan dua gol tidak mustahil dapat direalisasikan.
Sama-sama kita nantikan (update)keputusan penuh terkini Malaysia vs Singapura 28 Julai onlineTwitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk