pengumuman


anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama
gravatar

semakan SMS nama calon peserta PLKN siri 9 2012

Assalamualaikum.


Saya terbitkan artikel bertajuk semakan SMS nama calon peserta PLKN siri 9 2012 ni untuk test seo lagi sambil kongsi maklumat kalau ada yang sampai sini untuk semak nama masing-masing sama ada terlibat atau tidak untuk menyertai Pusat Latihan Khidmat Negara siri ke 9 pada awal tahun 2012 nanti.

PLKN siri 9 ni untuk sesiapa yang lahir pada tahun 1994. Macam tu lah kot mengikut maklumat yang saya dapat.
p/s: anda semua dijemput baca ni, bersih 2.0 : siapa yang taksub dan jawapan pokok kelapa


Jadi untuk semak sama ada nama anda termasuk sekali dalam senarai ataupun tidak, sila klik link kat bawah ni.Bagaimanapun dengarnya server web berkenaan sedang mengalami masalah mungkin disebabkan ramai sangat orang yang nak buat semakan sampai server portal tu down.
Jadi cara alternatif untuk anda semak adalah melalui sms. Untuk menyemak senarai nama ni menggunakan SMS mudah saja caranya. Anda cuma perlu ikut step-step di bawah.TAIP
NS(jarak)NO.IC

HANTARKAN KEPADA
33995

CAJ RM0.50 BAGI SETIAP SMS

Kalau tak boleh cuba yang ni pulak, PLKN <space> SEMAK <space> IC Number dan hantar ke 15888


Ok, selamat menyemak. Bagi yang ingin menyemak melalui web rasmi PLKN, sila ke semakan nama calon peserta PLKN siri 9 2012.


Jadi itu sahaja untuk semakan SMS nama calon peserta PLKN siri 9 2012 kali ini. Didoakan sesiapa yang menghadiri program tersebut dapat jaga diri baik-baik.


Semoga berjaya.


p/s: anda semua dijemput baca ni, bersih 2.0 : siapa yang taksub dan jawapan pokok kelapa

Twitter
Facebook

kesejahteraan ke atas orang-orang yang mengikut jalan petunjuk